Felicitatie voor John Celie van wethouder Aalsmeer

Aalsmeerse ondernemer John Celie is met Groenland B.V. genomineerd voor de titel EY Entrepreneur Of The Year 2019. Zojuist zijn de genomineerden bekend gemaakt en John Celie (Groenland) gaat het opnemen tegen Atilay Uslu (Corendon), Siert Wijnia (Ultimaker) en Jeroen van Glabbeek (CM.com). Wethouder Robert van Rijn (EZ) van de Gemeente Aalsmeer maakte van deze gelegenheid gebruik om samen met Debbie Borst en Kirsten Verhoef van Ondernemend Aalsmeer langs te gaan bij deze Aalsmeerse ondernemer en hem te feliciteren met deze prachtige nominatie.

Ondernemers op een voetstuk zetten
Het EY Entrepreneur Of The Year programma wordt door EY wereldwijd in ruim zestig landen georganiseerd. Dit programma is bedoeld om ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk te zetten en ondernemers aan te moedigen en te ondersteunen om het beste uit zichzelf, hun cliënten en hun medewerkers te halen.

Verkiezing
De genomineerde ondernemers presenteren zich op 4 september aan een onafhankelijke jury. Deze jury kiest de finalisten uit. Op 2 oktober worden de winnaars bekendgemaakt.

Groenland
John Celie is met Groenland B.V. uit Aalsmeer genomineerd voor deze prestigieuze ondernemersprijs. Groenland staat voor innovatief en ecologisch verantwoord ondernemerschap. De duurzame bedrijfsvoering is verankerd in het doen en laten en uit zich in een hoge mate van ecologisch bewustzijn en maatschappelijke betrokkenheid. In het maken van keuzes weegt bij Groenland de impact voor mens en milieu zwaar mee met als doel een duurzaam fundament te leggen voor de toekomst.

John Celie
John Celie: “Het is voor mij de uitdaging om de duurzame bedrijfsvoering van Groenland en de sierteelt branche op de kaart te zetten door deze nominatie. We gaan ontzettend ons best doen met elkaar om de finale te bereiken en de award in de wacht te slepen.”

Spira blommor is ons Zweedse bedrijf en levert bloemen aan meer dan 700 winkels in Zweden.
Wij verzorgen tevens inspirerende shop-in-shop oplossingen.